Adskillelse

 

Adskillelse

Net til adskillelse er en bred vifte af forskellige nettype - emballagenet såvel som industrinet - der benyttes inden for industrien, hovedsageligt til at skabe hulrum, adskille og beskytte emner mod stød, rystelser og lignende.

Bar-net Klik her
Bar-net adskiller rene glas og porcelæn fra at stå direkte på hylden, og derved undgås kondens. Nettet kan også uden problemer bruges i opvaskemaskiner, hvor de adskiller glas og porcelæn fra selve opvaskebakken, og dermed forhindres, at de skrøbelige dele rutscher rundt. » Læs mere
 
Net til adskillelse Klik her
Net til adskillelse har faste, stabile strukturer, der kan bruges til at skabe hulrum, adskille emner og bidrage til væskeflow og ventilation.

Et virkeligt mangesidet produkt til mangfoldige industrielle anvendelsesformål.
» Læs mere
 
Røgerinet Klik her
Ved at bruge et net opnår man bl.a. den store fordel, at det røgede produkt adskilles fra underlaget, og det hænger ikke fast. Dermed undgår man, at der sættes aftryk, og fisken eller kødvaren bliver ikke ødelagt, når man efter rygning løfter det færdigrøgede produkt af nettet.
» Læs mere


 
Beskyttelsesnet Klik her
Beskyttelsesnet benyttes bl.a. som adskillelse i forbindelse med stabling af produkter, dermed undgås stød og slag under transport og i forbindelse med opmagasinering.
» Læs mere
Ostenet Klik her
Oste lægges på hylder med et højt profileret net (type 43A) for at skabe ventilation og dermed gode lagringsbetingelser.

Nettet tillader fuld procescirkulation, og nettet gør det også muligt at stable ostene i flere lag, hvis der lægges et net imellem de enkelte lag.
» Læs mere


 
Legetøjsnet Klik her
Legetøjsnet adskiller de enkelte legetøjsdele, og det beskytter og fremviser samtidig det legetøj, det emballerer, så det er muligt at se form og farver på legetøjet.
» Læs mere
 
Pallemellemlæg Klik her
Pallemellemlæg bruges bl.a. til beskyttelse af emner under transport.

Mellemlæggene adskiller de enkelte lag, der er stablet på en palle.
» Læs mere